Foto:Screenshot/Twitter

Luka Kebara, mlada nada Srpske napredne stranke, koji trenutno "vedri i oblači" u Skupštini Srbije, ponovo je svojim izlaganjem izazvao pažnju i zgražavanje javnosti zbog gluposti koju je izjavio.

Naime, Kebara je pričao o tome „kako je san Srbije bio normalni toalet, te da je to bila misaona imenica za vreme vladavine tajkunskog režima, i da upravo taj režim nije ulagao u najosnovnije.“

Glavna tema Keberinog izlaganja ponovo je bila opozicija i „žuti“, a sam kraj izlaganaja nije mogao da prođe bez onog „živeo Aleksandar Vučić“.

„Zamislite da u 21 veku mi.. Nama je višedecenijski san normalni toalet. Sa funkcionalnim, da kažem toaletom, odnosno wc papirom, sapunom. To je bila misaona imenica, to je nešto najosnovnije. Ti pripadnici, tog bivšeg tajkunskog režima, taj Đilas, taj Jeremić, taj Tadić, oni nisu u najosnovnije ulagali, a kamoli da su nabavljali nekakve moderne IT sisteme, računarsku opremu, mrežnu opremu i ostalo. Sve što su žuti tajkunu radili, to su bile isključivo nekakve kozmetičke prepravke ili ispravke određenih nastavnih planova ili programa nekih udžbenika, ali se ništa konkretno nije uradilo. Živeo Aleksandar Vučić, živela Srpska napredna stranka, živela Srbija“, rekao je Luka Kebara.

Pogledajte video:

„Nije Kebara tu doveden zbog visokointelektualnih dometa, već zbog činjenice da je spreman biti rektalni alpinista vođe i sluga režima. Takav će sutra, mirne savesti slati one koje ne misle kao on na gubilište. Jer ‘befel je befel'“, „Jel hoće da kaže da u zgradi Ujedinjenih nacija nije bilo WC papira? Pošto je Jeremić za to bio odgovoran, odnosno bio je predsednik Skupštine UN“, „On je wc papir i sapun prvi put video kada je ovde došao“, samo su neki od komentara građan na izlaganje mlađanog Luke.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare