Podeli
Foto: Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić često, po mišljenju mnogih, i previše spominje nadimke kojima ga oslovljavaju, mahom na društvenim mrežama. Kako je reč uglavnom o pogrdnim nazivima, Tviter zajednica pokrenula je prethodnih dana novu akciju - da se od ovih epiteta trajno odustane, pa je predsednik dobio novi nadimak - Zvončica.

Nije nova vest da predsednik Srbije u javnim obraćanjima voli da informiše građane kakvim ga sve pogrdnim imenima zovu, uglavnom na društvenim mrežama.

“Kada nestane struja na Divčibarama, iz tri sobe ustanu i kažu to je kriv ono đubre, peder i picousti”, ponavlja Vučić svako malo.

O svojim nadimcima govorio je i na obilasku treće smene izgradnje kovid bolnice na Batajničkom drumu, gostujući na crnogorskoj televiziji nakon sahrane mitropolita Amfilohija, vrlo često u nastupima na domaćim televizijama i u mnogim drugim prilikama.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Za stomak prosečnog gledaoca, očigledno je toga bilo previše, pa se nedavno pojavila ideja da se od ovakvih nadimaka trajno odustane.

Sve je krenulo na Tviteru objavom jednog od korisnika.

“Peder, žvala, picousti, kreten, majmun. I čovek uporno to nabraja kad god je pred kamerama. Znači često. Ajde da ga zovemo Zvončica, Princeza Selestija, Aleksandar nokti popunjen profil, Marsupilami, Srna ranjena bez ljubavi sama… Mislim da bi dobro zvučalo u lajvu”, glasio je predlog.

I tako je pokrenuta lavina…

Neki su se bavili i fotomontažom, pa se pojavila i fotografija na kojoj je navodno ovaj nadimak dospeo i na zgradu Predsedništva.

Bilo je i onih koji su bili posebno inspirisani, pa su se bavili i animacijom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar