Kad Vučić zavrće, ali ne „slavine“, već šrafove na pruzi (VIDEO)

Politika 04. nov. 202116:34 > 05. nov. 2021 11:47
Podeli:

Snimak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojem se dobro namučio prilikom zavrtanja šrafova na železničkim šinama, sa neopravdanim zakašnjenjem tek ovih dana kruži društvenim mrežama. Reč je o ceremoniji obeležavanja početka radova na rekonstrukciji pruge Subotica - Horgoš, koja je održana pre dve sedmice, a prisustvovao joj je i mađarski premijer Viktor Orban.

Predsednikov govor je tada počeo mađarskom poslovicom : „Ko sme taj pobeđuje“.

„To je karakteristika svega što je Orban uradio u odnosima sa Srbijom i ja sam mu zahvalan što je napravio potpuno nove odnose, odnose u kojima mi Srbi verujemo da će snažnija Srbija značiti i snažniju i jaču Mađarsku. Tako smo i sigurni da snažna Mađarska znači snažnu i jaku Srbiju. Premijer je rekao da zajedno možemo mnogo da uradimo, sve što gradimo pokazuje koliko zajednićki možemo da postignemo bolje rezultate“, rekao je Vučić.

A zatim je zajedno sa mađarskim premijerom prionuo na posao.

Železničari će bolje znati šta je predsednik tada trebalo da uradi, iz ugla običnog posmatrača izgledalo je kao da zavrće šrafove na pruzi.

Ovaj posao nije mu baš pošao za rukom, pa se čak i sam smejao dok je pokušavao da se izbori sa dugačkom šipkom i „neposlušnim“ šrafom.

Zabava se prenela i na društvene mreže.

Predsednik je ovog dana bio neobično dobro raspoložen, jer je upravo nakon ovog otvaranja radova sa Orbanom i još nekim zvanicama završio dan na salašu Zvonka Bogdana, gde je i nastao snimak Vučića kako peva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram