Jugović (SNS): Na novim izborima na sceni neće biti Ana iz Jovankine vile

Izbori 2022 12. apr 202210:16 > 10:23
Podeli:
Bratislav Jugovic
Bratislav Jugović Foto:Ivan Dinić/Nova S

Član Srpske napredne stranke Bratislav Jugović kaže da na sledećim beogradskim izborima desničari neće preći cenzus, jer na sceni neće biti Ana iz Jovankine vile".

„Na novim izborima u Beogradu desničari neće preći cenzus. Ne zato što Beograđani ne vole desničare, već zato što neće na sceni biti Ane iz Jovankine vile koja s nepodnošljivom lakoćom stimuliše tradicionalne birače SNS da glasaju protiv SNS“, rekao je Jugović i dodao:

„Novi izbori u Beogradu će promeniti atmosferu u javnom prostoru. Biće i naprednjaka koji gostiju na N1 i Đilasovih koji će kampovati kod Milomira Marića. Dogodiće se sve ono što ne bismo ni zamislili da je moguće u Srbiji. Reče čuvena pesnikinja: Srbija je velika tajna. Ima istine, zar ne?“, zaključio je Jugović.

Da podsetimo, reč je o naprednjaku koji je nedavno rekao da Ivica Dačić treba da bude u igri za premijera, a da je za slabiji rezultat SNS na republičkom i beogradskom nivou pomalo odgovorna "Ana iz Jarkova".

Govoreći o rezultatima izbora, Jugović je rekao da je Aleksandar Vučić potvrdio svoj legitimitet, a da rezultat na parlamentarnim izborima nije onakav kakav bi trebalo da bude.

"Odgovorna je pomalo Ana iz Jarkova. Pomalo je odgovorna i za Beograd. Ona je poverenik. Vi novinari ovih dana ne postavljate pitanje odgovornosti Ane iz Jarkova. Dok je Nebojša Stefanović bio na čelu gradskog odbora u Beogradu protiv sebe je imao Šapića, ne uz sebe. Imao je i Đilasa protiv sebe i daleko bolji rezultat. Nebojša Stefanović ume s ljudima, predivan čovek i predivna energija", rekao je Jugović.

BONUS VIDEO: Bratislav Jugović u "Probudi se"

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar