Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić čestitao je danas Zdravku Krivokapiću izbor za predsednika Vlade Crne Gore i poželeo mu uspeh u obavljanju te odgovorne funkcije.

„Siguran sam da ćete, zajedno sa svojim saradnicima, dati veliki doprinos da odnosi naše dve države u budućnosti ponovo budu onakvi kakvi su istorijski uvek bili. U negovanju tih veza uvek ćete imati ozbiljne, iskrene i posvećene partnere u Narodnoj stranci i meni lično“, naveo je Jeremić.

Jeremić je istakao da je stupanjem Krikokapića na dužnost predsednika Vlade Crne Gore potvrđena volja građana te države koji su se na izborima jasno opredelili za stvaranje slobodnog i demokratskog društva, koje počiva na vladavini prava.

Podsetimo, u Skupštini Crne Gore izglasana je nova Vlada, u kojoj će novi premijer biti Zdravko Krivokapić. Glasalo je 70 poslanika – 41 poslanik je bio za, 28 je bilo protiv, dok je jedan poslanik bio uzdržan.

„Zaklinjem se da ću dužnost vrštiti po Ustavu i zakonu, čestito, odgovorno i savjesno. Tako mi Bog pomogao“, rekao je Krivokapić polažući zakletvu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar