Nemanja Trnavac Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs

Administrator Fejsbuk stranice Dnevna doza prosečnog Čačanina, Pavle Jelesijević najavio je da će podneti tužbu protiv predsednika Gradskog odbora SPS u Čačku, Nemanje Trnavca, jer ga je on (Trnavac) izvređao zbog njegove govorne mane.

Prema Jelesijevićevim rečima,tužno je i sramotno da jedan visoki gradski politički funkcioner ismeva njega zbog izgovora kotrljajućeg slova „R“.

„On me time diskriminiše i vredja najstrašnije, a podsećam da je dotični gospodin, koji je i gradski većnik, istovremeno zaposlen u ustanovi ,,Zračak“ koju pohadjaju deca sa smetnjama u razvoju. Da li se Trnavac zapitao kako je roditeljima dece iz teustanove kad on vredja osobe sa govornim manama? Od mene će popiti tužbu, a ako ima imalo obraza podneće ostavku. Trnavac sedi dole, 1“, rekao  je Jelesijević za portal Nova.rs.

Foto:printscreen

Sa druge strane, gradski čelnik SPS, Nemanja Trnavac  nije želeo da daje izjave za medije, ali je na Fejsbuk stranici Dnevna doza prosečnog Čačanina ostavio komentar u kome je, reklo bi se, pokušao da se opravda.

„Vidim da si se pronašao u govornoj mani zbog slova „R“, sam si tako shvatio“, poručio je on Jelesijeviću. Trnavac je, takođe, naveo, da je Jelesijević širio laži i dezinformacije kako je o njegovom zdravstvenom stanju, odnosno da je bio na aparatima.

„Ne znam zašto ti i tvoji politički sateliti ovako shvatate i mislite da tebe ismevam, i zašto vam smeta bilo kakav komentar“, zapitao je lider gradskih socijalista iz Čačka. Trnavac je dodao da je administrator ove stranice, takođe, navodno, širio neistine oko sporta i turizma u gradu pore Morave. Predsednik SPS je želeo i da „opismeni“ Jelesijevića, učeći ga pravopisu.

Pavle Jelesijević Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs

Inače, ovaj sukob je buknuo pre nekoliko dana kada je čelnik SPS-a je ostavio komentar reagujući na FB status u kome Jelesijević najavljuje da se više neće baviti politikom ako za godinu dana „ne oteramo ovu nakaradnu vlast, SNS i njene satelite“. Međutim, umesto argumenata, Trnavac je u statusu ismevao Jelesijevića zbog toga što momak govori kotrljajuće „R“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar