Janko Veselinović Foto: N1

Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović izjavio je danas da je počeo da otkucava sat režimu Aleksandra Vučića i da je ostalo 99 dana do pobede naroda i opozicije.

„Ako je Aleksandar Vučić 10 godina odlučivao o svemu, vreme je da građani Srbije uzmu stvar u svoje ruke i odluče o njemu“, rekao je Veselinović u razgovoru sa građanima Zrenjanina, saopštio je Pokret.

Prema njegovim rečima, svima je jasno da je Vučić od države napravio kartel, jer je pustio iz zatvora 3.000 kriminalaca, a iz pritvora Darka Šarića, „prisvojio“ dva minuta snimka sa naplatne rampe u Doljevcu i oslobodio Dragoljuba Simonovića zbog paljenja kuće novinaru Milanu Jovanoviću.

Veselinović je ukazao da je SNS od Zrenjanina napravio grad slučaj, navodeći da su odgovorni i zbog toga što Zrenjaninci nemaju vodu za piće i zbog toga što je Linglong oteo deo grada i tamo uveo svoje zakone.

„Ovo može da se promeni samo smenom korumpirane vlasti. Da se spase zemlja, vazduh i voda. Sve je to u Zrenjaninu, Vojvodini i celoj Srbiji ugroženo. U Zrenjaninu posebno“, istakao je Vselinović i dodao da je vreme da svaki stanovnik da svoj doprinos pobedi.

„Svaki od ovih 99 dana je 99 fudbalskih minuta, sa produžetkom, a da li ćemo pobediti i biti uređena i sigurna država ili izgubiti i biti sigurna kuća narko kartela odlučujemo svi mi“, dodao je Veselinović.

BONUS VIDEO: Aris Movsesijan i Janko Veselinović o pozicioniranju i razlikama unutar opozicije i kampanji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar