Janko Veselinović Foto:Filip Krainćanić/Nova.rs

Predsednik Pokreta za preokret (PZP) Janko Veselinović izjavio je u Somboru da je ljude na ulice, mostove i autoputeve izveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a ne opozicija ili hibridni rat, kako tvrdi njegov "glasnogovornik", ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

PROČITAJTE JOŠ:

Veselinović je na konferenciji za novinare rekao da narod koji protestuje „sada sa ulica ne može oterati ni Vulin, ni Vučić“, i da demonstrante ne može da otera ni opozicija i da hoće, „a neće“, saopštio je PZP.

„Zato što se režim odlučio za jednostranački sistem i gaženje institucija. Opozicija umesto u parlamentu mora biti na ulicama, uz narod. I bićemo i ne plašimo se ni štangli, niti ljubičaste farbe“, dodao je Veselinović.

Predsednik Pokreta za preokret je rekao da je u Somboru da bi Somborcima kazao da će na izborima koji su najavljeni za 3. april naredne godine „imati za koga da glasaju“.

„Moći će da biraju izmedju Ane Brnabić i Marinike Tepić. Mi smo ovde jer se borimo za normalnu Srbiju. Želimo da se ovde u Gakovu proizvode žitarice, a ne marihuana“, istakao je Veselinović.

BONUS VIDEO: Blokirana Gazela

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare