Aleksandar Šapić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Prilikom obilaska rekonstruisane pijace u Borči, doskorašnji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić poručio je jednog građanki da je "izuzetno toksična i da se sprda sa njim". Osim toga, Šapić je poručio novinaru N1 da "izigrava zaštitnika građana, Robin Huda".

Ni poslednja konferencija za novinare bivšeg gradonačelnika Beograda nije prošla bez teških reči i povišenog tona. Ovoga puta „stradali“ su jedna građanka Borče i novinar N1 televizije.

Tokom svog obraćanja, Šapić se na kratko zaustavio i zamolio građane da se utišaju jer ne može da istovremeno govori i sluša njih.

Na konstataciju novinara N1 da možda i građani imaju nešto da kažu, Šapić je oštro odgovorio:

View this post on Instagram

A post shared by n1srbija (@n1srbija)

„Budete li vi štitili građane, znate šta… Kukala im majka ako čekaju vas sa N1 da ih zaštitie. Sad su vas pogodili građani što sam ih zamolio da budu tiši. Nemojte da vi izigravate Robin Huda, zaštitnika građana… Nisam ja ovde na sudu N1, ako hoćete da me pitate nešto… „rekao je između ostalog Šapić, što je objavljeno na Instagramu N1.

U društvu direktora JKP „Gradska pijaca“ Bojana Bajagića, Šapić je bio vidno neprijatan, što potvrđuje i razgovor sa jednom građankom Borče.

„Ja vas puštam, samo sekund… Vi ste sprdate sa mnom i izuzetno ste toksični“, rekao je Šapić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare