Foto:Ivan Dinić/Nova.rs; Vesna Lalić

Rat voditelja i autora TV emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i glumca i bivšeg predsednika PSG Sergeja Trifunovića na Tviteru ušao je u terminalnu fazu: nakon što su razmenii uvrede, Ivanović je blokirao Trifunovića.

Ko je počeo rat sad je teško utvrditi. Kako stvari stoje, u ovoj poslednjoj fazi, sukob je izazvao Trifunovićev tvit.

U tom tvitu, koji je Ivanović retvitovao, glumac negira da je Ivanović novinar i komičar.

„Ja ne kapiram šta ovaj lik oće od mene, ali je dejstvo slično herpesu. Možda mu diže rejting, jbm li ga. Uglavnom, komično je kad se predstavlja kao novinar i jednako tragično kad se predstavlja kao komičar. Idi onda na novinara, to je zagarantovan put da budeš komičan.

Ivanović mu, s druge strane, odgovara, da će on i dalje biti „niko i ništa“, dok Trifunoviću nešto ne zatreba. Nakon toga, usledila je druga salva tvitova, a onda i blok.

Ivanović je, nakon što je blokirao Trifunovića, objansio svoj potupak:

„Žao mi je što moram da blokiram Sergeja i prestanem da razgovaram sa njim. Imali smo par dobrih god,ali prešao je sve granice. Vi iz PSG, ako želite stvarno da postignete nešto, morate da poštujete sve građane i vodite računa kako nam se obraćate uvek i svuda. Inače,šuplja priča“, napisao je autor popularne TV emisija.

Inače, sukob je počeo još pre mesec dana, kada je Ivanović isprozivao lidera PSG Trifunovića, rekavši mu da ima političko biće identično naprednjačkom, te da nije uspeo da pređe ni paraolimpijski cenzus i izjednačio ga sa nulom.

„Slušaš super muziku, urbano se oblačiš, nisi lopov i obrazovan si. Ali tvoje političko biće je identično naprednjačkom. Ko god misli drugačije, odmah je neprijatelj, debil, kukavica i nebitan. Ti veruješ da je samo TVOJ put ispravan, ostali su nule i retardi. I zato si nula”, zaključio je Ivanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare