Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Ivan Dinić/Nova S

U prethodnoj epizodi emisije “Četiri i po muškarca”, koja se emituje na televiziji Nova S, voditelj Ivan Ivanović imao je poruku za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komentarišući kontradiktorne izjave šefa srpske države, koji najpre širi paniku i govori kako nam sledi težak period, a zatim kritikuje one koji to čine, Ivanović je rekao da narod ne bi trebao uopšte da sluša Vučića.

Pročitajte još...

“Ono što je važno da nauči ovaj narod – morate da naučite da ignorišete predsednika Srbije. U pitanju je bolestan, neuračinjiv čovek, koji u terapeutske svrhe koristi televizije sa nacionalnom frekvencijom. Šta god da vam on kaže postoji velika šansa da to nije istina, imamo i dokaze za to. U svakom slučaju, ne možete da se oslonite na njega i ne možete da mu verujete”, objasnio je Ivanović, a zatim dodao da je “Vučiću teško i da je njegov operativni sistem pretrpeo silna oštećenja tokom prethodnih deset godina”.

“Licne su pregorele, pupustio je kalaj tamo gde je lemljeno. U svakom slučaju, mislim da je vreme da predsednik odmori i ja mu to od srca želim. Burazeru, malo da odmoriš, malo da središ misli, pa onda lagano da bežiš iz zemlje”, poručio je Ivanović Vučiću.

****

BONUS VIDEO Ivanović pozvao sve glasače da izađu na izbore: Užasno je važno da uzmemo kontrolu u svoje ruke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare