Foto: Nova.rs, Ataimages

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda i kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika prestonice Aleksandar Šapić obećao je da će Batajnički drum na deonici od Pupinovog mosta do auto-puta imati po dve trake u oba smera.

„Planirano je da saobraćajnica čitavom dužinom dobije po dve trake u oba smera, ali i da se raskrsnice pretvore u kružne tokove jer su analize pokazale da je to moguće“, rekao je u četvrtak Šapić prilikom obilaska batajničkog naselja Šangaj u opštini Zemun.

I to ne bi bilo ništa čudno da nije u pitanju obećanje koje je u novembru 2020. godine dao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je obilazeći radove na izgradnji kovid bolnici u Batajnici izjavio da „četiri trake moraju da se urade ovde u Batajnici od Galenike“.

„Plan je da se urade četiri trake od starog novosadskog puta da bi se rasteretio regionalni saobraćaj kroz samu Batajnicu, a i ceo potez od Batajnice ka Zemunu“, najavio je Vučić 8. novembra 2020. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Od tog obećanja prošle su tačno tri godine, a jedna od saobraćajnih žila kucavica i dalje predstavlja „usko grlo“ u tom delu Zemuna.

Opširnije pročitajte na N1.

BONUS VIDEO Zašto bivši Vučićevi saradnici neće na izbore?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar