Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Odlazeći predsednik Skupštine Narodne Republike Srbije Ivica Dačić iskoristio je priliku da na sahranu legendarnom glumcu Branku Cvejiću donese venac na kome je bila ispisana njegova funkcija, na kojoj će biti još danas.

Iako su mu dani na poziciji predsednika Narodne Skupštine Republike Srbije odbrojani, Ivica Dačić se na sahrani glumca Branka Cvejića, na Novom groblju, pojavio u pratnji saradnika koji su nosili venac na kome je bila ispisana funkcija, koju će po svemu sudeći obavljati još samo danas.

Šta je nateralo lidera SPS-a na ovakav čin nije poznato, tek – nije ostalo bez komentara, a nije promaklo ni oštrom oku našeg reportera.

Od velikog glumca oprostili su se mnogobrojne kolege.  Među prvima su u kapelu stigli Predrag Miki Manojlović sa suprugom Tamarom Vučković, kao i karikaturista Dušan Petričić. Bio je tu i glumac Irfan Mensur, kao i glumica Dobrila Stojnić, koja je sa Cvejom igrala u čuvenoj seriji „Grlom u jagode“. Među prisutnima su bili i Radovan Vujović, Dragan Mićanović  Nada Šergin, Svetislav Bule Goncić, Svetlana Ceca Bojković, Isidora Minić, Anita Mančić, MIlan Marić.

Na sahrani glumca, čija smrt je izazvala salve emocija u čitavom regionu, bili su i Radoslav Zelenović, Ružica Đinđić,  Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Stefan Arsenijević, Novica Antić, Tihomir Stanić, Jelena Đokić, Ružica Đinđić i Zoran Živković.

Bonus video: Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Stefan Arsenijević, Novica Antić, Tihomir Stanić, Jelena Đokić, Ružica Đinđić i Zoran Živković.