Danilo Ikodinović Aleksandar Šapić Politika
Foto: Printscreen Nova.rs/Vesna Lalić/Zoran Lončarević/video

Bivši vaterpolista i aktuelni predsednik Odbora Narodne stranke za sport Danilo Ikodinović na Tviteru je govorio o "jednom predsedniku opštine", koji je morao da angažuje privatno obezbeđenje - "jer je pošten i častan". S obzirom da ne bi bilo prvi put da ga javno kritikuje, pretpostavka je da je i ovog puta reč o njegovom bivšem saigraču Aleksandru Šapiću.

„Ima jedan predsednik opštine, znam ga lično, ima privatno obezbeđenje na spratu opštine gde mu je kanc. Verovatno mu treba jer je pošten i časna dela je pravio, nije nikad ništa ukrao i prisvojio tuđe, pa doveo da ga brane jer ko zna ko može da naiđe. Predsednik opštine………“, napisao je Ikodinović na Tviteru, a pretpostavka je da je mislio na svog bivšeg saigrača i aktuelnog predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića.

Ovo ne bi bio prvi put da Ikodinović kritikuje Šapića.

Nedavno je u podkastu „Dobar, loš, zao“ rekao da je njegov nekadašnji saborac iz reprezentacije čovek bez stava i borac za sebe.

On je to rekao odgovarajući na pitanje kako neko ko je bio takav borac u bazenu nije takav ostao i u politici.

„On je borac i u politici, bori se za sebe. Sve vreme je važio kao čovek bez stava. Ne verujem da će Šapić da bude gradonačelnik Beograda. Ljudi će se dozvati pameti. Već vide o čemu se radi. Mi Beograd treba da vratimo u naše ruke, da Beograd bude Beograd, a ne seljana. Duboko sam uveren da su ljudi, barem u Beogradu svesni dokle smo došli“, naglasio je Ikodinović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare