Foto: Arhiva

Nosilac liste Srpske napredne stranke na beogradskim izborima Aleksandar Šapić u svom predizbornom obećanju rekao je da će uvesti jedinstveni telefonski broj za građane. Takva izjava naišla je na čuđenje dela javnosti jer takav broj već postoji. Povodom ove izjave na Tviteru se oglasio i Šapićev bivši saigrač Danilo Ikodinović, nazvavši potencijalnog gradonačelnika prestonice prevrtljivcem.

„Hoćemo Beograđane da oslobodimo zvanja svake gradske službe pojedinačno. Da ih lišimo kontakta s pojedincima koji su neodgovorni ili nesvesni značaja komunikacije s građanima. Oni više neće morati da traže važne telefone po novinama ili da se raspituju u čijoj je nadležnosti određeni problem, već će za sve što se tiče Beograda postojati jedan jedinstven broj telefona, preko kojeg će moći da se informišu o svemu što se tiče svih gradskih službi i preduzeća“, istakao je Šapić i pokrenuo lavinu komentara na Tviteru.

Na komentare se nadovezao i Danilo Ikodinović, proslavljeni vaterpolista i Šapićev saigrač iz reprezentacije.

Ikodinović je dodao i da se sa Šapićem dugo godina nije sreo.

„Nismo se sreli godinama. Ne idemo na ista mesta. On od kad je završio karijeru pre 12-13 godina često koristi usluge telohranitelja. Znam da mu u opštini uvek stoje. Od kad sam ja završio karijeru pre 14 godina idem svuda i pre bih se ubio nego imao telohranitelje. Savest je čudo“, rekao je Ikodinović.

BONUS VIDEO: Tihomir Stanić i Danilo Ikodinović: Kako će doprineti timu Vladete Jankovića?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare