Sergej Trifunović i Vladimir Đukanović Foto: Ivan Dinić/Nova S/Vesna Lalić/Nova.rs

Tviter rasprava između Sergeja Trifunovića i Vladimira Đukanović se nastavlja, a u poslednjoj u nizu poruka Trifunović je Đukanoviću poručio da se "samoukine".

„Pomozi mi tako što ćeš se samoukinuti. Jer nema nikog ko to gleda, čak ni onaj jedan kome je sve namenjeno. I za njega si samo jedna od njegovih budala. A bez njega ne postojiš“, poslednji je u nizu Trifunovićevih tvitova upućenim Đuki.

Podsećamo, sve je počelo njegovim tvitom u kom ističe da mu se čini da „će Srbija morati da krene putem lustracije i svakom govedu koje vapi za proverenim naci-rešenjima zabrani bavljenje politikom“.

Kako je rekao, tu spadaju i ređe vrste bizona. I naravno, Šešelj.

Đuka se, iako u tvitu nije bio imenovan, ipak pronašao.

„A šta ćemo sa onima koji se na opijatima i koji pod dejstvom istih prave saobraćajke? Hoćemo li njih da lustriramo?“, napisao je Đukanović.

Međutim, Trifunović mu nije ostao dužan, već mu je odgovorio da za saobraćajke postoje kazne i sudovi koji su u tom pogledu vrlo ažurni.

„Glupane: za to postoje saobraćajne kazne i nadležni sudovi, koji u tom slučaju, verovao ili ne, ažurno rade. Političara sa diplomom pravnog koji poziva na denacifikaciju, treba ugraditi u obor“, napisao je Trifunović.

U međuvremenu, Đuka je pisao o tome da Trufunovič koristi opijate, a zauzvrat je dobio komentar da je „nacista ili degenerik“.

Đuka mu je na ovo odgovorio da „zaista smatra da osobe koje mladi vole ne bi smele da im budu loš primer zbog konzumiranja opijata“.

„Zato, rukat ti je pružena i želim da ti iskreno pomognem“, zaključio je dobrotvor Đuka, nakon čega mu je Trifunović poručio „da se samoukine“.

BONUS VIDEO Sergej o Vučiću i Šešelju

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare