Vlast je htela da prekine sednicu Skupštine, ali mi smo to sprečili i to se ne zna, rekao je za N1 narodni poslanik Radomir Lazović.

„Ne znam da li javnost zna da je trebalo da se prekine sednica Skupštine, zamalo da bude prekinuta ali mi smo to zajedničkom akcijom opozicije sprečili. Rekli smo da ćemo ostati da spavamo u Skupštini ako se to desi, oni su ustuknuli i sednica je nastavljena“, rekao je Lazović za N1.

Milenko Jovanov i Radomir Lazović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs/Dragan Mujan/Nova.rs

On je naveo i da je saradnja među strankama opozicije veoma dobra, dok među predstavnicima vlasti vlada „nervoza“.

„Ja mogu da vidim stvari malo iznutra, u Skupštini, i mogu vam reći da im nije dobro. Vlast je uznemirena, vidi se da su nervozni, jedni sa drugima su u klinču i drugačija je atmosfera sada u Skupštini. Saradnja opozicije je sada dobra ali bez građana ne možemo ništa,“ izjavio je Lazović.

On je naveo da je poenta protesta protiv nasilja u Srbiji da se pokaže odlučnost.

„Neka ispune zahteve pa onda možemo da se bavimo time kako da razrešimo krizu. Ne bežimo ni od izbora, jedva ih čekamo ali prvo zahteve moraju da ispune, a ne kada spomenete probleme da vas proglase izdajnikom. Ali i to me ništa ne čudi. Sledeće nedelje će biti glasanje i možda ćemo tada pozvati građane da dođu ispred Skupštine“, zaključio je Lazović za N1.

Prilog pogledajte na početku ove vesti.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Radomir Lazović: Opozicija je uvek za izbore, ali sada ćemo se zadržati na zahtevima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar