Pavle Grbović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije zvanično još postoji, ali joj se nezvanično nazire kraj. Uprkos varinicama na relaciji Narodna stranka – Stranka slobode i pravde, međusobnih optužbi nakon završenog izbornog procesa, a posebno nakon susreta Dragan Đilas- Aleksandar Vučić, iz Ujedinjenih za pobedu Srbije i dalje tvrde da ta koalicija postoji, barem dok se ne završi izborni proces. Sva je prilika, međutim, da je njeno trajanje oročeno i da će koalicija prestati da postoji onog trenutka kada Republička, ali i Gradska izborna komisija saopšte konačne rezultate aprilskih izbora. A to je veoma blizu.

Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke upravo to potvrđuje za Danas i kaže da dok god se ne okonča izborni proces, DS je u koaliciji Ujedinjeni za pobedu Srbije.

“Imaćemo posebne poslaničke (odborničke) klubove, a šta će posle biti razgovaraćemo unutar stranke i sa dosadašnjim partnerima. Kako god da se stvari budu odvijale, mi nećemo voditi negativnu kampanju protiv naših partnera. Demokratska stranka je najviše učinila da se okupimo zarad javnog interesa i nećemo činiti ništa što će rasipati energiju potrebnu za suštinske promene u društvu” , ističe Lutovac.

Opširnije pročitajte na sajtu lista Danas

BONUS VIDEO: DLZ live – Pavle Grbović


***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar