Pavle Grbović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

U intervjuu za dnevni list "Nova", predsednik Pokreta slobodnih građana, Pavle Grbović, rekao je da vlast pokušava da obori slučaj "Jovanjica", jer joj preti opasnost od domino efekta.

„Ako jedan padne, povući će za sobom i ostale i zato ostaju u istom timu čak i kad jedni drugima postanu krvni neprijatelji. Ali mene njihovi unutastranački i unutarklanovski obračuni ne zanimaju, poenta je u tome da kao javnost ne dopustimo da nam zamažu oči i da se kola slome na ispravnim predstavnicima onog malog zdravog dela institucija u Srbiji. To je bio inspektor Dejan Jović sa čijim slučajem i progonom javnost nije bila dovoljno upoznata, a to je danas inspektor Milenković. Takvi ljudi čuvaju institucije od potpunog nestanka i mi moramo da čuvamo njih“, naglasio je Grbović.

Pročitajte još...

On je rekao da uvek veruje naprednjacima kad se međusobno optužuju za kriminal.

„Čak i ukoliko se malo preigraju, tu su savetnici i advokati koji će im pomoći da „revidiraju“ stavove, a obezbediće im se i turneja četiri ispovedaonice na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. U tom lavirintu potpuno je besmisleno tragati za odgovorom ko je više u pravu i ko je manje kriv, jer je jedino važno to što država ispašta i krvari i što smo na korak od potpunog sloma društva kao uređene celine i regresiranja u fazu plemenske zajednice“, podvlači Grbović.

Jelena Zorić o opstrrukciji slučaja Jovanjica: Pripadnici nekoliko bezbednosnih službi i kraci u tužilaštvu se bave organizovanim kriminalom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare