Foto: Printscreen/Kossev

Bivši gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić prekrstio se pri ulasku u tunel za dezinfekciju. Ne, ovo nije početak vica, ovo se dogodilo.

Naime, direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković posetio je danas zaposlene u Domu zdravlja Zvečan. Sa njim je bio i predstavnik Srpske liste Goran Rakić.

Na Tviteru je objavljen snimak dok Petković, Rakić i još nekoliko muškaraca prilaze domu zdravlja ispred koga se nalazi i dezinfekcioni tunel.

Nakon Petkovića kroz tunel prolaze i ostali, a zatim nastupa Rakić.

Pre nego što je kročio u tunel za dezinfekciju, on je skinuo naočare i prekrstio se.

Pogledajte video:

Zaista je teško bilo šta napisati što bi moglo da opiše ovu situaciju. Smeh je jedina logična reakcija i pitanje – zašto?

Šta je šefu Srpske liste i omiljenom predstavniku Srba sa Kosova Aleksandra Vučića, prolazilo kroz glavu kada je trebalo da jednostavno korača kroz plastični tunel iz koga prska sredstvo za dezinfekciju, verovatno ne zna ni on sam.

Da li se prekrstio iz poštovanja, zbunio se, poveo palorom „pomoli se i dezinfikuj“, sprdao… teško da može bilo ko da dokuči.

„Šta je bre ovo????“, „Pravom vjerniku sve je crkva“, „Isuse Kriste“, samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža, koji kao i mi, verovatno i Vi, snimak gledate s nevericom i pitate se – šta je s ovim čovekom?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare