Goran Đaković Foto: odzaci.sns.org.rs

U selu Kulpin u opštini Bački Petrovac, naprednjak Goran Đaković zabranio je Školicu sporta jer su vlasnici "lajkovali" i delili objave na društvenim mrežama. Ovu informaciju je na mrežama podelio potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković. U razgovoru za Nova.rs on kaže da je dobro što je nastavnica Teodora Petej podelila javno tu informaciju uprkos pritiscima male sredine.

Školica sporta koja se održava u selu Kulpin u vlasništvu je Dragana Peteja i njegove supruge inače nastavnice Teodore Petej. o onome što im se dogodilo javno su progovorili. Na Fejsbuku su postavili status sledeće sadržine.

„Za informaciju svih članova SNS opštine Bački Petrovac koji su nas uslovili da ne možemo više biti u sali i držati Školicu sporta za Našu Decu  iz razloga što svoje lično mišljenje ne možemo deliti na javnim mrežama“, stoji na početku objave Dragan Peteja.

U razgovoru za Nova.rs potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković kaže da se teror i ucenjivanje ljudi sprovodi upravo preko SNS koordinatora.

„Zamislite koji greh je počinila Teodora, lajkuje i deli objave koje ukazuju na propuste, graške i javašluk SNS-ove vlasti! Nažalost, što je manje mesto, veći je pritisak i prismotra prema svima koji misle suprotno od SNS-a. Napokon, i mogućnost da njihova muka stigne do medija je izuzetno ograničena. Zato je svaki otpor i činjenica da je Teodora svoj problem učinila javnim jako dragocen, jer je javnost jedina zaštita za te ljude. To SNS jedino plaši. Oni su moćni i jaki, samo dok osobe koje maltretiraju ćute. Verujem da će Teodorin otpor i izlazak u javnost, ohrabriti i druge da javno progovore o nepravdi koju trpe“, kaže Novaković i dodaje:

„Koordinator za opštinu Bački Petrovac je Goran Đaković. On je i glavni akter ovog ružnog i prostačkog ponašanja prema nastavnici fizičkog vaspitanja Teodori Petej Vlaov“.

Bonus video: Napad naprednjaka na potpukovnika u penziji

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (5)