Ana Gođevac Foto: N1

Skupocene džipove kojima se fotografišu nepropisno parkirani automobili tokom dana ponovo, umesto komunalne milicije, voze zaposleni Parking servisa i vozači gradske uprave. Samim tim sve kazne koje dobijaju naši sugrađani su nezakonite, kaže Ana Gođevac, potpredsednica GrO Beograd Stranke slobode i pravde i odbornica u Skupštini Beograda.

„Beograđani se sećaju kako su gradske vlasti prvo smanjile broj parking mesta, a potom uvele takozvano „Oko sokolovo“. U martu mesecu smo upozorili na ovu nezakonitost, što je rezultiralo povratkom komunalnih milicajaca u džipove, ali je posle izbora sve vraćeno na staro“, kaže Gođevac i dodaje:

„Razlog za ovakvo kršenje zakona je što je i sama komunalna milicija, zadužena za uvođenje reda, u potpunom neredu i haosu. Zato kazne Beograđanima izriču ljudi koji za to nemaju zakonsko ovlašćenje. Obaveštavamo građane da imaju pravo da zahtevaju da vide dokaz ko ih je kaznio, ovlašćeno lice, ili neko drugi. Ovo je još jedan dokaz da su beogradske institucije u očajnom stanju i da je neophodna hitna promena vlasti da bi naš Beograd prodisao“.

BONUS VIDEO: Pitajte Đuru: Šta ako vas snimi „oko sokolovo“, a vi za volanom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar