Entoni Godfri Foto: N1

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Entoni Godfri zahvalio se Vladi Srbije i Ministarstvu spoljnih poslova zbog toga što su omogućili američkim državljanima povratak u SAD.

„Danas će grupa američkih državljana otputovati iz Beograda svojim domovima u Ameriku. Ovaj put organizovala je Vlada Srbije, a mi smo veoma zahvalni na iskazanoj velikodušnosti. Takođe, zahvalni smo i zbog saradnje sa Ministarstvom spoljnih poslova, kao i na iskazanoj hrabrosti naših prijatelja iz Er Srbije“, rekao je Godfri u video snimku koji je postavljen na njegov Tviter nalog.

PRINTSCREEN/TW

Podsetimo, ranije je američki ambasador, takođe preko ove društvene mreže, objavio poziv državljanima Sjedinjenih Američkih Država, putem kojeg ih je obavestio da se organizuje specijalni čarter let kojim mogu da se vrate u Ameriku, ukoliko to žele.

“Pažnja Amerikanci: ako ste u Srbiji i pokušavate da nađete način da se vratite u SAD, moj tim je uredio specijalni čarter let koji poleće u podne 26. marta iz Beograda, a destinacija je Los Anđeles”, napisao je Godfri.

“Morate brzo reagovati i kontaktirati ambasadu na linku”, napisao je Godfri i ostavio neophodne podatke.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar