Darko Glišić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić poručio je večeras Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) da je "bilo dosta sedenja socijalista na dve stolice".

Glišić je rekao i kako SPS nastavlja „svoju praksu svakodnevnog flertovanja i udvaranja ljudima iz opozicije“.

„Obaveštavam ih da je SNS spremna danas da ide u opoziciju, ali da bude deo političkog mešetarenje neće nikada“, naveo je Glišić u pisanoj izjavi.

Glišić je naveo i kako Vučić „nije potpisao Briselski sporazum“, ali da jeste „najzaslužniji za povlačenje priznanja Kosova“, što je SPS, prema Glišićevim rečima, sebi kao zaslugu pripisivao sve vreme.

„Naša politika je ljubav i rad za Srbiju i naš narod, a ne fotelja po svaku cenu… Ako se rukovodite narodnom izrekom da umiljato jagnje dve ovce sisa, niti ste vi jagnje, a još manje smo mi ovca – dosta je bilo vašeg sedenja na dve stolice“, poručio je Glišić SPS-u.

Podsetimo, beogradski list „Blic“ preneo je večeras da bi vanredni izbori u Srbiji mogli da budu održani već u septembru.

Saznanje „Blica“ o okvirnom datumu izbora dolazi posle oštrog govora lidera stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sednici vrha SNS.

„Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama“, poručio je ranije Vučić.

***

BONUS VIDEO – Cvijetin Milivojević: Vučić se u Skupštini ponaša kao predsednik SNS-a, a ne države

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar