Foto:TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da će se 29. maja, nakon sednice Glavnog odbora ove stranke, znati kakvih će sve kadrovskih promena biti u SNS.

Odgovarajući na pitanje Večernjih novosti o eventualnoj smeni ministra odbrane Nebojše Stefanovića, Glišić je za taj dnevni list rekao i da SNS trenutno prikuplja zapisnike 169 odbora i da će se „pažljivo analizirati“ mišljenje njihovih članova.

Na pitanje o eventualnim promenama na gradskom i opštinskom nivou, Glišić je rekao da nakon izbora dolazi 50 odsto novih gradonačelnika i predsednika opština.

„I tokom njihovog mandata, baš kao i za vreme prethodnog, imaćemo preseke koji će nam reći ko pravi rezultate, a ko čeka da mu vreme prodje. Tamo gde se ne bude radilo, doći će do promene“, rekao je Glišić.

Predsednik Izvršnog odbora SNS je rekao i da očekuje da do kraja maja bude usvojen dokument o zvaničnom spajanju SNS i Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandra Šapića.

„Nama je važno da Šapić odlično razume našu politiku i da je spreman da joj da doprinos. Sve ostalo je manje bitno“, ocenio je Glišić.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare