Foto: Nova.rs

Glumac Lazar Ristovski i Jelena Begović, direktorka Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, podneli su ostavke na svoje poslaničke funkcije.

Na sednici skupštinskog Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja usvojene su ostavke glumaca Lazara Ristovskog i Jelene Begovića, vodećih lica kampanje Srpske napredne stranke na prethodno održanim izborima.

Pročitajte još...

Pored njih, ostavke su podneli i Marija Z. Jovanović, , Smiljana Maksimović, još uvek aktuelna ministarka Tatjana Matić, Gordana Matković, Miloš Vučević, koji bi uskoro trebalo da dobije ministarsku funkciju, Marija Radulović i Violeta Filip i Lazar Ristovski. Zbog smrti, Odboru je stiglo obaveštenje o prestanku mandata narodnom poslaniku Božidaru Deliću.

Podsetimo, pored Danice Grujičić, koja se pominje kao ozbiljan kandidat za novu ministarku zdravlja, kampanju Srpske napredne stranke su, između ostalih, predvodili Jelena Begović i glumac Lazar Ristovski. Ipak, umesto njih, u poslaničkim klupama građani će gledati Marjana Rističevića, Marka Atlagića i Nebojšu Bakareca.

BONUS VIDEO: Vučić se raspravljao sa Žaklinom Tatalović o Doljevcu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare