Veljko Belivuk Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nakon navoda koje je izneo Siniša Kovačević da je video Veljka Belivuka na terasi Predsedništva, javnost je ponovo uzburkala eventualna povezanost Belivuka i vrha države. Predsednik je sve ovo demantovao, a na društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se može videti grupa mladića na terasi Narodne skupštine, koji su posle ovoga imali svoje zadatke na protestima.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj na terasi Narodne skupštine nalazi nekoliko mladića, za koje se ne može sa sigurnošću tvrditi, ali se pretpostavlja da pripadaju grupi okupljenoj oko Veljka Belivuka.

Sve ovo se nadovezuje na priču koju je izneo potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević koji je izjavio da je video Veljka Belivuka na terasi Predsedništva Srbije. U javnosti za sada nema ovih fotografija, a ova koja kruži internetom ne svedoči o tom navodu.

Prilikom obilaska izgradnje kovid bolnice u Batajnici oglasio se i predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić koji je ovo demantovao i rekao da mora da je u pitanju vic.

„Ne mislim ozbiljno da odgovaram, ali svako ko uđe u Predsednistvo zabeleze kamere i upisan je. Svaka osoba i kad je ušla i kad je izašla. Zato znam i kada su predsednici dolazili na posao“, rekao je Vučić zamoljen da prokomentarišući tvrdnje potpredsednika Narodne stranke Siniše Kovačevića da je lično video predsednika da razgovara sa Belivukom na terasi Predsedništva.

Konačno, danas se opet oglasio Siniša Kovačević rekavši da je on na terasi Predsedništva video samo Veljka Belivuka, a ne Belivuka i Vučića zajedno.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare