Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Povodom navoda potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da da Elektroprivreda Srbije planira da kupi zgradu "Beta 23" od biznismena Zvonka Gobeljića, iz ove državne firme su se oglasili saopštenjem u kojem navode da ne planiraju kupovinu pomenutog objekta.

Iz EPS-a su optužili Mariniku Tepić da je „još jednom plasirala neistinite informacije i da izokreće činjenice i u kombinaciji sa izmišljotinama za napad na EPS jer nema nijednu informaciju koja je potpuno tačna“.

„Tačno je jedino da je konzorcijum u kojem je bio i Ekonomski institut radio procenu vrednosti kapitala EPS-a pošto je dao najjeftiniju ponudu na tenderu. Ekonomski institut je naučnoistraživačka i savetodavna kuća čiji saradnici godinama pružaju dragocena rešenja javnom i privatnom sektoru za unapređenje privrednog ambijenta i razvoj poslovanja“, navode iz ovog državnog preduzeća.

Pročitajte još...

Podsetimo, Tepić je navela da firma biznismena Zvonka Gobeljića, po svemu sudeći, planira da sklopi posao sa Elektroprivredom Srbije (EPS), tako što će im dati u zakup ili prodati zgradu na Novom Beogradu.

„Ovaj poslovni poduhvat ne bi bio sumnjiv da Gobeljić nije pre tri godine radio procenu vrednosti EPS-a u dogovoru sa direktorom Miloradom Grčićem”, izjavila je Tepić.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar