Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Ekološki ustanak ogasio se povodom pojavljivanja montiranih poziva na protest, naglasivši da ni oni, a ni bilo ko od organizatora ne stoji iza sramnog poziva poziva na skup "Zaštitimo KFOR i ROSU".

„Кao i do sada, svaki naredni protest će biti održan u potpunom miru, uprkos provokacijama koje očekujemo u još većem broju“, kažu iz Ekološkog ustanka i dodaju:

„Energično odbacujemo gnusna podmetanja režima i upozoravamo ih da će račun za ovo pokvareno maslo SNS-a uskoro stići na naplatu. Režim je u panici i, zaslepljen strahom i mržnjom, koristi sva sredstva u obračunu sa političkim neistomišljenicima. Jasno je čija je ruka napravila i gurnula u javnost ovaj ‘uradak’ za najjači prezir, ali je put kojim su krenuli veoma opasan i posledice mogu biti katastrofalne. Podsećamo da je Ekološki ustanak već osudio upotrebu sile od strane pripadnika međunarodnih snaga i policije takozvanog Кosova protiv naroda u opštinama na severu Кosova i Metohije i još jednom upozoravamo na pogubne posledice ovakvih podmuklih postupaka režima Aleksandra Vučića koji ubrzano tone u propast.“

Za kraj, poručuju da neće dozvolite da za sobom povuče „i njih i celu Srbiju“.

BONUS VIDEO Borko Stefanović: Na proteste dostojanstveno – do kraja ispunjenja zahteva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar