Aleksandar Jovanović Ćuta Skupština Srbije konferencija opozicije TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Organizacija Ekološki ustanak podržala je odluku Kreni-Promeni i njenog direktora kampanja Sava Manojlovića da učestvuje na beogradskim izborima.

Ekološki ustanak je u zvaničnom saopštenju uputio čestitke Manojlović i njegovom timu.

Direktor kampanja pokreta „Kreni-Promeni“ Savo Manojlović saopštio je danas da će ovaj pokret učestvovati na beogradskim izborima.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ključni problemi ovog momenta nisu preseljenje birača u Beogradu, nisu ni mediji koji su zatvoreni, nisu ni to što su ove teme koje su zatvorile sve teme običnog čoveka. Čini mi se da nije ni to što živimo u jednom od najzagađenijih gradova, nije ni to što živimo u gradu sa najvišim stepenom korupcije. Meni se čini da su ključni problemi Beograda apatija koju osećamo i kada nas ljudi pitaju što smo se sada odlučili na ovaj korak, odlučili smo se jer možemo da napravimo promenu u Beogradu“, rekao je Manojlović na konferenciji za medije.

Dodao je da će ovaj pokret učestvovati samostalno na izborima u glavnom gradu i potvrdio je da će on biti kandidat za gradonačelnika.

Prema njegovim rečima, odluka za izlazak na izbore je doneta zato što, kako kaže, veruju da s kojima su pre mnogo godina odbranili prvu zelenu površinu u Beogradu, mogu da naprave promene u celom gradu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare