Sefik Dzaferovic
Šefik Džaferović Foto:N1

Predsedavajući Predsedništva BiH Šefik Džaferović je, povodom kritika srpskog šefa diplomatije da se lideri SDA zalažu za priznanje kosovske nezavisnosti, rekao da je Ivica Dačić bio "rame uz rame" sa, kako je naveo, "zločinačkim režimom Slobodana Miloševića".

„Neka se dobro seti šta je radio sa svojim šefom Slobodanom Miloševićem i šta je radio zločinački Miloševićev režim na Kosovu, pa će zaključiti da je nezavisnost Kosova doprinela da ta politika zločinačkog Miloševićevog režima s kojim je on bio rame uz rame bude kažnjena od međunarodne zajednice. Ne očekuje valjda da se ta zločinačka politika koja je bila mnogo gora u BiH nagradi…Neka dobro o tome razmisli“, naveo je Džaferović, a prenela sarajevska N1.

Dačić je gostujući sinoć u emisiji Ćirilica na Hepi televiziji rekao da se Džaferović i Bakir Izetbegović u BiH ponašaju kao ajatolasi.

Džaferović je rekao da zna koje je sve uvrede Dačić izrekao na njegov i račun Izetbegovića i dodao da sve što je rekao za njih „odnosi se na njega“.

„Što je rekao da smo Izetbegović i ja – to je ustvari on“, rekao je Džaferović uoči odlaska u Brisel sa druga dva člana Predsedništva BiH.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare