Foto:Nova.rs

Prema nezvaničnim informacija, dve osobe ranjene kod Banjske nalaze se u Opštoj bolnici u Novom Pazaru. Kako saznajemo, dvojica muškaraca smeštena su na Odeljenju intenzivne nege, pod strogom kontrolom lekara, ali i policijskim obezbeđenjem ispred prostorija.

Zvaničnu izjavu o ranjenim Srbima, za koje se pretpostavlja da su sa prostora Severa Kosova, niko iz bolnice u Novom Pazaru nije dao, ali nezvanično su pojedinim medijima iz ovog grada, lekari potvrdili da se dve osobe nalaze u bolnici i da su transportovani sa Kosova i Metohije u opštu bolnicu i Novi Pazar.

Kako smo saznali, reč je o muškarcima starosti 29. i 26. godina. Jedan je pogođen u ruku i nogu, dok je drugi upucan u predelu grudnog koša. Ali, u tom trenutku nosio je pancir pa nije teže povređen.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je ministar policije Kosova rekao da je ukupno ima šestoro povređenih u novopazarskoj bolnici, ova informacija nam nije potvrđena.

Odeljenje hirurgije na kome se nalaze povređeni trenutno zatvoreno za javnost, pa su zabranjene i posete svima onima koji se tu nalaze.

Povređeni su van životne opasnosti i lekari u bolnici i dalje brinu o njma.

BONUS VIDEO Dvojica Srba dovedena u sud: U Prištini se održava ročište zbog napada na policiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar