Foto: Promo

Srpski pokret Dveri osudio je danas uvrede koje je glavni urednik lista Informer Dragan J. Vučićević uputio novinarki TV N1 Žaklini Tatalović koje je ocenio kao "prostačke".

„Кoliko je medijska sfera u Srbiji zatrovana, pokazuje najnoviji brutalan, verbalni napad portparola Srpske napredne stranke (SNS), koji se ujedno lažno predstavlja i kao novinar, Dragana J. Vučićevića na novinarku N1 Žaklinu Tatalović“, navodi se u saopštenju Dveri.

Dveri ocenjuju da je Vučićević na „najvulgarniji i najprimitivniji način, krajnje seksistički i diskriminatorski“, napao novinarku N1 jer mu se ne dopadaju pitanja koja ona i drugi novinari postavljaju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i drugim predstavnicima SNS na konferencijama za medije.

Dveri dodaju da je nekoliko dana pre napada na novinariku Žaklinu Tatalović, Vučićević u jutarnjem programu jedne televizije sa nacionalnom frekvencijom koristio i najuvredljivije reči za još jednog novinara- urednika nedljenika NIN Milana Ćulibrka.

„Srpski pokret Dveri najoštrije osuđuje ovakvo ponašanje i govor portparola SNS-a Dragana J. Vučićevića i poziva institucije države Srbije da stanu na put ovoj, ali i svim drugim sumanutim kampanjama ovog čoveka protiv svih onih koji drugačije misle od SNS-a“, navodi se u saopštenju Dveri.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar