Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, juče je prvi krenuo da brani predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon što je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije njegov susret sa Donaldom Trampom uporedila sa scenom iz filma “Niske strastI”. Đurić se danas ponovo osvrnuo na reakciju Zaharove i poručio joj: "Sram da vas bude još sto puta".

Marija Zaharova je juče napravila paralelu između fotografije susreta predsednika Srbije i SAD Aleksandra Vučića i Donalda Trampa u Beloj kući i kultne scence iz filma „Niske strasti“, prikazujući glumicu koja sedi prekrštenih nogu.

Если Вас позвали в БД, а стул поставили так, будто Вы на допросе, садитесь как на фото #2. Кем бы Вы ни были. Просто поверьте.

Posted by Maria Zakharova on Субота, 05. септембар 2020.

„Ako ste pozvani u Belu kuću, a stolica je postavljena kao da vas ispituju, sedite kao na fotografiji broj dva, ko god da ste. Verujte mi“, napisala je ona na Fejsbuku.

Đurić je potom podelio njen post na Tviteru i naveo da „taj predsednik nijednu ružnu reč protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mestu“.

„A zamisli taj predsednik je kod ruskog predsednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu. Ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo“, napisao je Đurić na Tviteru.

On je i danas nastavio u istom tonu.

„I da dodam, kupovina tečnog naftnog gasa je izbačena iz tog sporazuma samo na insistiranje čoveka koji je sedeo u toj stolici. Sram da Vas bude još sto puta“, naveo je Đurić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare