Foto: Twitter/Demokratska stranka GrO Beograd

Potpredsednica Demokratske stranke (DS) Tatjana Manojlović izjavila je danas da DS neće učestvovati na lokalnim izborima u Mionici i Negotinu.

Kako je ona rekla, reč je o „još jednoj režimskoj predizbornoj igri“, tako da DS neće davati legitimitet „još jednoj farsi“.

„Oslušnuli smo mišljenje naših gradjana jer nema elementarnih uslova za fer i poštenu utakmicu. Ovo nisu izbori, ovo je popis i prilika da se evidentiraju uplašeni i izmanipulisani gradjani“, rekla je Manojlović na konferenciji za novinare u Mionici.

Ona je dodala da su elementi koji su uticali na takvu odluku napad kandidata za predsednika opštine Mionica Milana Gavrilovića, zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića, raskrinkavanje afere Krušik i Jovanjice i drugo.

Manojlovićeva je rekla da DS pruža podršku članu Narodne stanke Konstantinu Katiću, koga su, prema njenim rečima, pripadnici Bezbednosno informativne agencije „maltretirali i mučili“ na beogradskom aerodromu, jer su sumnjali da je na društvenoj mreži Tviter podržao pisca Marka Vidojkovića, koji je „javno vredjao predsednika Srbije Aleksandra Vučića“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 
Facebook
 
Twitter
 
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar