Zoran Lutovac Nebojsa Zelenovic i Dobrica Veselinovic
Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/Ivan Dinić/Nova S

Sastanak predstavnika SSP, NS i DS na kome su se načelno dogovorili o raspodeli prvi pedesetak mesta na listi nije išao glatko. Prema saznanjima "Nove", učesnici sastanka govorili su i o tome koje su im alternative ukoliko ne bude postignut konačan dogovor između ovih partija. Tako su demokrate otkrile da imaju nezvaničnu ponudu NDBG i Nebojše Zelenovića da sa njima idu na izbore.

Sastanak dela opozicije održan je u utorak uveče u prostorijama Narodne stranke, a na njemu su bili Vuk Jeremić i Stefan Jovanović iz NS, Zoran Lutovac i Dušan Kostadinović iz DS i Borko Stefanović, Jovan Ličina i Peđa Mitrović iz SSP. Sastanku nije prisustvovao lider SSP Dragan Đilas.

Razgovor je tekao u različitim pravcima od potencijalnog dogovora do mogućnosti da se na izbore izađe u potpuno drugim opcijama. To u slučaju da do dogovora ne dođe.

Kako navodi naš sagovornik, Borko Stefanović rekao je da u slučaju da ne naprave konačan dogovor njegova stranka može i samostalno na izbore. Na to Jeremić nije imao odgovor, ali jesu demokrate.

“Članovi Demokratske stranke su rekli da, ako se ne dogovore, imaju nezvaničnu ponudu Nebojše Zelenovića i Ne davimo Beograd da izađu sa njima na izbore i budu na njihovoj listi. Ipak, svima je u interesu da se postgne konačan dogovor i potpiše koalicioni sporazum”, kaže naš izvor.

BONUS VIDEO Šta je vlast prihvatila, a opozicija odbacila

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare