Ana Brnabić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednica Vlade Ana Brnabić je na jučerašnjoj sednici Skupštine obmanula javnost da je udruženje "Srbija protiv nasilja" registrovano na "kafanu Estrada” u Šapcu. Kao posledica ove izjave i namernog targetiranja određenog ugostiteljskog objekta od strane Ane Brnabić u njemu je od jutros inspekcija koja traži način da ga zatvori, navode iz Demokratske stranke.

„Građani dobro znaju da upravo ovako funkcioniše vladavina prava u Vučićevoj Srbiji. Najpre, predsednica Vlade javno iznese neistinu, a onda se državne službe zloupotrebljavaju u političke svrhe i koriste kao sredstvo za obračun sa opoziciono nastrojenim građanima“, tvrde iz DS-a.

Kako se navodi u saopštenju, istina je da je udruženje građana „Srbija protiv nasilja“ registrovano na adresi Karađoređeva br.39 u Šapcu.

„To je zgrada u kojoj se nalazi restoran ‘Estrada’, ali i jedna banka, Gradski odbor Demokratske stranke i više stanova i kancelarija. Demokratska stranka i svi njeni članovi i simpatizeri nikada neće odustati od borbe protiv mafijaškog režima Aleksandra Vučića. A predsednici Vlade Ani Brnabić poručujemo da umesto što se bavi zatvaranjem ugostiteljskih objekata, obuje čizme, obiđe poplavljena mesta po Srbiji i hitno organizuje pomoć ugroženima. Očigledno da stadioni i jarboli ne mogu da zaštite ljude od poplava“, ističu iz Demokratske stranke.

***

BONUS VIDEO: Deo Moravskog koridora završio u vodi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar