Foto: printscreen TikTok

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, nastavlja predano da radi na promeni svog imdiža uoči gradskih izbora. Kako bi svi zaboravili Vesića drvoseču, formalno drugi čovek najvećeg grada u Srbiji prezentovao je društvenoj mreži TikTok “Sadišu” - mišinu za presađivanje drveća.

Pročitajte još...

Ulazak Šapića u SNS i sve češće priče kako će aktuelni zamenik gradonačelnika morati da se seli na neko drugo radno mesto, podstakle su Vesića da poradi na svom javnom nastupu, pa tako danas prisustvujemo njegovoj metarmorfozi iz čoveka kojem je svaka druga reč bila “Đilas” u čoveka koji priča o maminom grašku, ljubi kučiće, poziva na ekološku svest i savest…

U skladu sa tim promenama, pod nadimkom “Sićve011”, zamenik gradonačelnika je otvorio i TikTok nalog, gde svakodnevno kači video snimke svojih aktivnosti. U najnovijoj objavi, Vesić, čovek koji će ostati upamćen i po nemilosrdnoj seči stabala po Beogradu, je predstavio “Sadišu” – mašinu za presađivanje drveća.

“Ćao svima. Vi se sigurno pitate gde sa sada nalazime. E, pa, imate priliku novu mašinu za presađivanje drveća. Bilo je različitih, opravdanih primedbi, da se neki put iseče drvo zato što se širi ulica. Sad imamo mašinu kojom se presadi drvo na drugu lokaciju i ono preživi”, poručio je Vesić, sedeći za volanom “Sadiše”.

@sicve011##beograd ##gradbeograd ##belgrade ##srbija ##serbia ##srbijatiktok ##balkantiktok ##eco ##ecology ##ecofriendly ##tree ##ecotips ##savetheworld ##fyp ##foryou♬ original sound – Goran Vesić

Sad kad je nova mašina tu, nema sumnje da će zamenik gradonačelnika mirnije duše moći da se bavi svojim omiljenim sportom – uklanjanjem drveća sa svog puta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar