Dragan Jovanović Foto:Vesna Lalić

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Topola većinom glasova izabran je na funkciji predsednika Dragan Jovanović (52), narodni poslanik u Skupštini Srbije.

Jovanović već više od dve decenije se na lazi na vodećim funkcijama u varošici pod Oplencom. On je od ukupno 41 odbornika saziva parlamenta dobio 23 glasa SNS i SPS, protivkandidat Ivan Filipović iz „Novih ljudi-Topola naša zemlja“ imao je 16 glasova, a odbornici liste „Topola protiv nasilja“ nisu glasali za predsednika skupštinem prenosi N1.

Vladimir Petrović iz SPS izabran za zamenika predsednika SO Topola

Član SPS iz Topole Vladimir Petrović ja sa 23 glasa za odbornika SO Topola izabran za zamenika predsednika Skupštine opštine Topola.

Odbornici su javnim glasanjem imenovali za sekretara SO Topola pravnika Đorđe Gligorijević. Imao je 27 glasova odbornika za izbor.

PROČITAJTE JOŠ...

Hitna dopuna dnevnog reda upravo je stigla u SO Topola kojom se predlaže da se bira predsednik i zamenik opštine, sekretar i Opštinsko veće. Usvojeno sa 35 od 41 ukupno odbornika .

Kanidat za predsednika opštine je Vladimir Radojković (SNS), a on je za svoju zamenicu predliožio Jelenu Jovanović (SPS).

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar