Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

"Ni meni se tuđi stavovi nisu sviđali pa nikoga nisam zvao budalom", rekao nam je dr Dejan Žujović povodom objave na Fejsbuku političarke Gordane Čomić. Ona je Žujovića nazvala budalom zbog izjave da će uslov za članstvo u njegovom političkom pokretu biti da osoba mora da bude rođena u Srbiji.

„Nemam komentar. Ni meni se tuđi stavovi nisu sviđali pa nikoga nisam zvao budalom.

Samo neka vodi računa o jeziku koji koristi, jer ovako samo sebi čini štetu i blati karakter”, rekao nam je dr Dejan Žujović povodom objave na Fesjbuku bivše poslanice Demokratske stranke i članice pokreta Srbija 21 Gordane Čomić.

Pročitajte još:

Ona je na svom Fejsbuk nalogu ocenila da dr Dejan Žujović vodi u takmičenju „ko je gluplji“ zbog njegove najave da će preduslov za članstvo u političkom pokretu koji planira da osnuje biti da osoba mora biti rođena u Srbiji.

„Kad neko kaže ‘Uslov za članstvo u njegovom pokretu je i rođenje u Srbiji….’ onda je to ona vrsta budale kojoj ljudi treba da kažu šta to znači, ako sam ne zna, a ako zna – tim gore…“, napisala je na Fejsbuk profilu bivša poslanica Demokratske stranke i čalnica pokreta Srbija 21 Gordana Čomić.

🙂 evo još jedan za opasku "ma, pusti budalu!"Neću da pustimKad neko kaže "Uslov za članstvo u njegovom pokretu je i…

Posted by Gordana Comic on Недеља, 16. август 2020.

A ako samo učestvuje u opštem i zajedničkom takmičenju ‘ko je gluplji’ onda treba da mu se kaže da je za sada u vođstvu, uprkos izrazito jakoj konkurenciji u vlasti i u opoziciji.

Posle one budale sa TV Happy koji bi jednako osemenjivao krave i žene čuli smo vest o budali koja je štićenike lečila stočnim lekovima, a posle ovakve budale može se lako čuti vest o još jednom ‘prebrajanju krvnih zrnaca i rasnoj čistoti’, napisala je Gordana Čomić na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo da je pulmolog dr Dejan Žujović najavio za Nova.rs osnivanje političkog pokreta „Za sve moje ljude“. Rekao nam je da mu je cilj da osvoji vlast, i da planira da se 2022. kandiduje za predsednika Srbije.

U kratkom intervjuu za Nova.rs rekao je i da u njegovom pokretu ne mogu da budu funkcioneri „preletači“ iz drugih stranaka, kao ni oni sa završenim privatnim fakultetima.

Uslov za članstvo u njegovom pokretu je i rođenje u Srbiji.

„Stiven Sigal ima srpsko državljanstvo i može da bude poslanik. To mora da se promeni“, rekao je Žujović za Nova.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare