Foto: PUF

Pokret ujedinjenih fantoma PUF juče se na ekološkom ustanku pojavio sa transparentom “Dosta smo pili laži, vreme je da popijete robiju“, koji je izazvao brojne pozitivne reakcija medju prisutnim građanima,ali i na društvenim mrežama veliku pozornost.

Pročitajte još:

Iz PUFa poručuju da je nezadovoljstvo gradjana izazvano katastrofalnim stanjem životne sredine opravdano. Na svakom koraku se sve više ugrožava priroda i osnovni ljudski resursi potrebni za zdrav i normalan život gradjana Srbije. Zrenjanin nema ispravnu vodu za piće već 17 godina, a poslednji je trenutak da se za kinesku fabriku Linglong javnost Srbije trgne i ne dozvoli da se ogromna opasnost po zdravlje ljudi i životnu sredinu provuče “ispod radara”.

Foto: PUF

Ekologiju ne treba koristiti za politički marketing jer je zdravlje gradjana bitnije od ulaska u skupštinu Republike Srbije. Samo promenom vlasti moguće je rešiti i ove probleme. Nama trebaju institucije, a ne model vladavine jednog čoveka koji nas prodaje kao jeftinu radnu snagu i koji je Srbiju pretvorio u deponiju prljave industrije.

BONUS video: Ekološki ustanak u Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar