Siniša Mali sednica Predsedništva SNS Foto:TANJUG/ RADE PRELIĆ

Ministar finansija Siniša Mali objavio je na svom profilu društvene mreže TikTok video gde pogađa kako ga opisuju njegovi saradnici koji s njim rade od četiri do 11 godina.

Uporan, dosadan, discipliovan, nervira nas, nije normalan”, kaže Mali u videu kako misli da ga vide saradnici, prenosi Danas. 

A oni na pitanje kako bi ga opisali jednom rečju, kažu da je zahtevan, energičan, ekstremno uporan i istrajan, pravi Iron Man (Ajron men), posvećen, težak za izbeći.

Komentarišući ove izjave Mali kaže da su saradnici bili pristojni i nisu smeli da kažu da je dosadan.

Da Mali nije vrlo aktivan na TikToku moglo bi se pomisliti da je ovaj video snimljen radi promocije kako bi ga Aleksandar Vučić, član SNS koji kadrira u ovoj stranci, postavio na funkciju premijera Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

U tom slučaju, Vučić bi ostao bez ministra finansija koji je njegov bliski prijatelj, što mu omogućava da ima uvid u državnu kasu i iz nje deli novac kako želi, iako mu to ustavne nadležnosti ne omogućavaju.

Osim Malog, u javnosti se za premijera pominju sadašnji ministar odbrane Miloš Vučević, Marko Đurić, bivši ambasador u SAD i sadašnja ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar