Milorad Dodik, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik čestitao je predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću, njenim članovima i simpatizerima 14 godina od osnivanja, uz ocenu da je ta stranka "reformisala zemlju, ostvarila rezultate za ponos i od Srbije napravila lidera u regionu".

Dodik je naveo da je SNS najsnažnija politička organizacija u modernoj Srbiji i da saradnja Republike Srpske i Srbije „služi na čast i ponos našeg naroda“, prenela je Radio-televizija Republike Srpske.

„Vaša posvećenost i predanost učinili su od Srbije zemlju u koju smo svi zagledani, a primerom dobro organizovane partijske strukture podigli ste lestvicu praktičnog političkog delovanja i rada“, poručio je Dodik, naglašavajući da je za „vreme koje dolazi potrebno puno mudrosti, strpljenja i odluka koje neće biti ni lake, ni jednostavne“.

I partija i država koje Vučič vodi spremno odgovaraju izazovima, zahvaljujući njegovoj „ličnoj umešnosti i strategiji“.

„Želim vam da tako ostane i da svoje ideje i vizije ostvarite, čuvajući srpski narod ma gde se on nalazio, ne pitajući za cenu, ni za lični komfor“, poručio je Dodik.

***

BONUS VIDEO: Dodik iz automobila pokazao srednji prst novinarima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare