Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Poslanik iz redova Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović, rekao je da nikada nije napadao ministra odbrane Nebojšu Stefanovića, ali da mu ne pada na pamet da “glumi budalu” i da sedi zajedno sa njim u Predsedništvu.

“Ja da skrivam istinu i glumim budalu i da obojica i dalje sedimo u Predsedništvu SNS, ne pada mi na pamet. Ja držim do morala. Ja da ga teram iz stranke neću, neka rade s njim šta god hoće”, rekao je on za Blic, komentarišuči višemesečni sukob koji ima sa Stefanovićem.

Pročitajte još...

On je dodao da nikada nije napadao ministra odbrane.

“Iznosio sam detalje o tome šta se događa u postupku u kojem sam angažovan. I ranije sam govorio šta u tom ministarstvu nije valjalo”, objašnjava Đukanović.

Na pitanje da prokomentariše tvrdnje da govori ono što misli Aleksandar Vučić, Đukanović odgovara da to govore oni koji su navikli da primaju naređenja.

“Baš me briga šta Vučić misli”, poručuje Đukanović.

Podsetimo, sukob između Stefanovića i Đukanovića traje već nekoliko meseci, a o tome je nedavno govorio i lider SNS, Aleksandar Vučić, koji je rekao da će se unutarstranačka pitanja rešavati iza zatvorenih vrata.

„Pustite nas sa teškim optužbama, mi ćemo o tome da govorimo unutar stranke. Zato imamo i Skupštinu stranke. O tome ćemo mi da raspravljamo unutar sebe, a nadležni organi će da utvrđuju ko je počinio krivično delo, a ko nije“, naglasio je Vučić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare