Mlađan Đorđević Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević izjavio je danas komentarišući "Pandora papire", da bi 24 stana ministra finansija Siniše Malog koji se pominju u tom istraživanju trebalo staviti u "javnu službu i na javnu korist", budući da su, kako je naveo, kupljeni od "pokradenog novca građana Srbije".

„Predlažem da se u letnjim mesecima svih 24 stana stavi na raspolaganje za srpsku decu sa Kosova i Metohije, te da im se omogući da vide more i da letuju na bugarskom primorju. To bi bio lep čin patriotizma“, kazao je Đorđević, a saopštio pokret Oslobodjenje.

Đorđević je ocenio da „Pandora papiri“, koje je u Srbiji objavio istraživački portal KRIK, otkrivaju i kako bi se za decu mogao organizovati prevoz do mora.

„Budući da je Vučićev kum Nikola Petrović takodje zastupljen u ‘Pandora papirima’, i to kao vlasnik više desetina firmi, vila, ofšor računa i avio kompanije, predlažem da se deca u luksuzno bugarsko letovalište transportuju upravo Petrovićevim avionom“, dodao je Đorđević.

Istakao je da bi se na taj način u potpunosti ispunio izborni slogan Srpske napredne stranke „Za našu decu“, budući da „imaju svu potrebnu logistiku – i avione i stanove“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 
Facebook
 
Twitter
 
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare