Foto:Nova.rs

Lider Stranke slobode i pravde oglasio se danas posle mizogine i seksističke izjave prvog čoveka Jedinstvene Srbije o Mariniki Tepić.

„Kad pomislim da ljude, posebno žene, ne može niko gore da uvredi, pojavi se Dragan Marković Palma. Njegova izjava kojom Mariniku Tepić šalje na most i preporučuje koju boju čizama da obuje, pokazuju odnos koji Marković i režim imaju prema ženama. Jer nazivati žene prostitutkama, bez obzira na razlog takve tvrdnje, može samo čovek koji žene po navici tretira na takav način“, rekao je Đilas, pa nastavio:

„Primitivne uvrede iz repertoara nekadašnjeg Arkanovog najboljeg prijatelja jeftin su pokušaj da zastraše žene u Jagodini, ali i širom Srbije, koje više neće da ćute o „telefonu za druženje“ i drugim nenormalnim pojavama. Sama najava Marinike Tepić da će se baviti nasiljem nad ženama zaposlenim u javnom sektoru u Jagodini bila je dovoljna da se pokrene bestidna kampanja koju predvode opštinski funkcioneri i režimski mediji sa namerom da se zaštite oni koji žene tretiraju na način koji najbolje opisuje sam Palma u svojim bestidnim izjavama“.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, Palma je ranije danas poručio Draganu Đilasu da je „vreme njegovih trange frange kombinacija i da ne može sve parama kupiti“.

„A gospođu Mariniku Tepić tuziće više od 400 žena koje rade u našoj upravi i koje je uvredila i ponizila. Ja joj poručujem: Kad propadne u politici završiće opet na beogradskoj Gazeli u crvenim čizmicama, s crvenom torbicom na 36 stepeni“, rekao je Marković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare