Dragan Đilas, lider stranke Slobode i pravde, objavio je večeras na svom zvaničnom Tviter nalogu video snimak, u kome vidno potresen govori da su njegova deca plakala i bila uplašena, nakon što se u blizini njihovog doma sa obližnje zgrade čulo "Đilase lopove".

„Večeras su sa ove zgrade sa ozvučenja pustili „Đilase lopove“, što su slušala moja deca, ovde na 30 metara gde žive. I plakala. I tresla se od straha. Zato što si ti, Aleksandre Vučiću, jedan kreten, bre. Bolesnik jedan koji šalješ debile, da puštaju odavde te tvoje laži“, rekao je Đilas vidno uznemiren, plačući.

On je dodao da će sutra uveče da bude na istom mestu, u 20 časova, da sačeka ljude koji dolaze da puštaju pomenute prozivke na njegov račun sa ozvučenja.

„Biću ovde, da vidim vas hrabre koji to radte, da moja deca plaču. Odavde su izašli u deset do devet s mercedesom, kažu komšije da su došli neposredno pre pola devet. Pa dođite sutra uveče. Čakaću vas ja s mojim prijateljem, da vidim vas hrabre koji matretirate ove ljude i koji maltretirate moju decu, kao da su ona nešto kriva. Odgovaraćeš za ovo kad tad, ja ti garantujem, kad tad“, rekao je Dragan Đilas kroz suze.

Podsetimo, simpatizeri Srpske napredne stranke, već nekoliko večeri zaredom puštaju sa ozvučenja „Đilase lopove“, i pale baklje.