Dragan Đilas Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs
Dragan Đilas Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas čestitao je građanima Novu godinu i to objavom fotografiije sa bratom Gojkom.

„Gojko i njegov brat vam žele zdravu, srećnu, slobodnu i Novu godinu“, napisao je Đilas i podelio njihovu zajedničku fotografiju iz detinjstva.

Brat lidera SSP poslednjih nedelja bio je meta napada poslanika SNS, koji su o njemu naširoko raspravljali u Skupštini Srbije. U vreme skupštinskih sednica, govorili su da u svom vlasništvu ima 29 stanova, a više tabloida bliskih vlasti objavilo je da je ispod cene prodao kuću direktoru Krušika u Ulici Jevrema Grujića.

Ovu informaciju demantovao je Dragan Đilas. On je naveo da je tu kuću kupila 2011. kompanija „Multikom“, čiji je on vlasnik, kao i da je 2017. godine preko ćerke firme u kojoj je njegov brat bio direktor prodao čoveku koji je pilot i ceo život radi za strane avio kompanije.

„Cela priča je izmišljena da bi se relativizovala uloga brata Aleksandra Vučića i brata Ane Brnabić. Prvi je politički aktivan u SNS-u, drugi je u firmi koja je dobila poslove vredne desetine miliona evra od države. I za njih zna cela Srbija“, rekao je Đilas.

On je demantovao tvrdnje i o 29 ili 35 stanova i garaža koje poseduju on i brat i najavio da će tužiti sve medije, novinare, kao i političare i „plejadu raznih likova“ koji na televiziji Pink tri dana pričaju o tome, navodeći da njegov brat ima samo dve nekretnine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare