Foto: N1

Iako su desničari najavili da će se danas, kada je trebalo da bude održan protest "Srbija protiv nasilja", okupiti kod spomenika cara Nikolaja i pridružiti tom protestu, kod spomenika se našlo svega nekoliko ljudi.

Kako je javila reporterka N1, ljudi koji su došli u 17 časova, za kada je protest bio zakazan, ne znaju šta se dešava i da li je otkazan i zvanično.

Kako dodaje, okupilo se više novinarskih ekipa nego građana.

Play Video

Podsećamo, zbog tog najavljenog okupljanja desničara, peti protest „Srbija protiv nasilja“ biće održan u subotu umesto u petak, objavili su ranije predstavnici opozicije.

Prethodno su se narodni poslanici Miroslav Aleksić, Slavica Radovanović i Srđan Milivojević sastali s načelnikom beogradske policije Veselinom Milićem i načelnicima još šest policijskih uprava.

Cilj sastanka bio je da se dogovori bolja komunikacija i koordinacija sa pripadnicima policije radi prevencije neželjenih dogadjaja na protestu „Srbija protiv nasilja“, odnosno kako bi se sprečilo da provokatori, koji su bili prisutni i na prethodnom protestu, promene nenasilan oblik protesta.

***

BONUS VIDEO: Blokada na autoputu zbog dešavanja na Kosovu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare