Srpska napredna stranka predizborni miting
Danica Grujičić i Aleksanar Vučić, Srpska napredna stranka predizborni miting u Merošini Foto:BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC

Kandidati za poslanike liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" Danica Grujičić, Milica Nikolić i Кrsto Janjušević obišli su danas Moravički okrug, saopštila je Srpska napredna stranka (SNS).

Danica Grujičić rekla je u Takovu da je to mesto izuzetno važno za Srbiju, kako zbog ljudi koji tu žive, tako i zbog istorije.

„Iz ovog mesta, pre 207 godina, počelo je stvaranje moderne srpske države. Politika predsednika Vučića podseća na politiku Miloša Obrenovića“, ocenila je i dodala da, kada se pogleda Srbija danas, vidi se jednak razvoj svih njenih delova.

„Beograd je dobio nove zgrade, bolnice, aparate, ali su isto dobili i mnogi gradovi u unutrašnjosti, i danas vidimo i sve novoizgrađene puteve koji mladima omogućavaju da svoje porodice i poslove vezuju za seoske sredine. Takav trend Srbije mora da se nastavi, ako želimo da zadržimo mlade u Srbiji“, poručila je Grujičić i pozvala sve građane da daju svoje ideje za razvoj države.

„Najvažnije je da svi u Srbiji živimo bolje i da budemo zajedno, jer zajedno možemo sve, a dela najbolje govore o ljudima“, zaključila je Grujičić.

Prema rečima Milice Nikolić, svaki čovek u Gornjem Milanovcu i Čačku vidi koliko su autoput, nova radna mesta i nove investicije oživeli taj kraj.

„Ne smemo da stanemo, ne smemo da se vraćamo u prošlost, nego da hrabro idemo u budućnost. Da svi podržimo politiku predsednika Vučića i da svi zajedno podržimo dalji napredak i razvoj naše Srbije“, rekla je Nikolić.

BONUS VIDEO Danica Grujičić: Politički apetit pod belim mantilom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare